NASTAVAK SJAJNE SERIJE: / Osijek ostvario i četvrtu pobjedu u gostima ove sezone

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

U susretu 6. kola hrvatskog nogometnog prvenstva Osijek je na gostovanju u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo 3-2, ostvarivši već četvrtu gostujuću pobjedu na startu sezone.

20.8.2016.
23:43
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Bio je to zanimljiv susret prepun obrata u kojem je Slaven poveo 1-0. Osijek je okrenuo rezultat, domaćin je potom izjednačio na 2-2, da bi u samoj završnici najbolji igrač utakmice Muzafer Ejupi svojim drugom golom donio Osijeku pobjedu.

Ejupi dvostruki strijelac

Ejupi se među strijelce upisao i u 58. minuti, a pogodak za goste zabio je i Štiglec u 66. minuti u vlastitu mrežu. Strijelci za Slaven Belupo bili su Ivanovski (41 - 11m) i Savić (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijeku je ovo bilo četvrto gostovanje i četvrta pobjeda, dok su na svom travnjaku u dva susreta osvojili samo jedan bod.

Remi Cibalije i Istre

U prvom subotnjem susretu Cibalija i Istra 1961 su odigrali 1-1. Za Cibaliju je zabio Vitaić (28), a strijelac za Istru bio je Solomon Theophilus (56). Treba reći i da napadač Istre Mario Lucio da Silva nije iskoristio penal u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+1), obranio mu ga je vratar Mladen Matković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su preostale dvije utakmice. Sastaju se Inter - Lokomotiva, te Hajduk - Rijeka. Na ljestvici vodi Dinamo sa 16 bodova, Rijeka je druga s 13 bodova i utakmicom manje, a 13 bodova ima i Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo