NASTAVAK ODLIČNIH IGARA: / Pogledajte Kalinićevu asistenciju u remiju Fiorentine

Image
Foto: AFP

U dvoboju petog kola I skupine Europske lige Fiorentina je na gostovanju kod Basela odigrala 2:2, a za drugi pogodak Viola asistirao je hrvatski napadač Nikola Kalinić.

26.11.2015.
21:45
AFP
VOYO logo

Fiorentina je doputovala u Basel po pobjedu koja bi joj osigurala plasman u šesnaestinu finala. Odlično je otvorila utakmicu, vodila 2:0, no od 26. minute je imala igrača manje što je Basel iskoristio, te do kraja dvoboja uspio izjednačiti i izboriti prolaz dalje. Oba gola za talijanski sastav je zabio Federico Bernardeschi (23, 36), dok su strijelci za Basel bili Marek Suchy (40) i Mohamed Elneny (74). Isključenje je zaradio Facundo Roncaglia.

Monaco nadomak ispadanja

Kalinić je odigrao cijeli susret za Fiorentinu, Milan Badelj je igrao do 85. minute, dok Ante Rebić nije doputovao u Švicarsku. U drugom susretu Belenenses i Lech su odigrali bez golova, s time da je domaćin u 36. minuti promašio jedanaesterac, a neprecizan je bio Tiago Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basel je s 10 bodova osigurao prolaz, Fiorentina je druga sa sedam bodova, dok Belenenses i Lech imaju po pet bodova. U posljednjem kolu Fiorentina će u ugostiti Belenenses, dok se u Poljskoj sastaju Lech i Basel

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini J Monaco je kod kuće izgubio od Anderlechta 0:2 i nadomak je ispadanja. Golove za belgijski sastav zabili su Guillaume Gillet (45+1) i Frank Acheampong (78). Danijel Subašić je branio za Monaco, dok je Mario Pašalić igrao do 62. minute. U drugom susretu iz skupine Tottenham je na gostovanju pobijedio Qarabag 1:0 i osigurao europsko proljeće. Pogodak odluke zabio je Harry Kane u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Tottenham s 10 bodova, Anderlecht ima sedam, Monaco šest, a Qarabag četiri boda. U zadnjem kolu sastaju se Anderlecht - Qarabag i Tottenham - Monaco.

Dnjipro prošao dalje

U skupini G Lazio je pobijedio Dnjipro 3:1 izborivši prolaz, a dalje ide i St. Etienne nakon 1:1 kod Rosenborga. Ivan Tomečak nije nastupio za Dnjipro. Kolo prije kraja Lazio ima 13 bodova, St. Etienne osam, Dnjipro četiri, a Rosenborg dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini skupina H Sporting je u Moskvi pobijedio Lokomotiv 4:2 i ostao u igri za prolaz. Vedran Ćorluka nije nastupio za ruski sastav. U drugom susretu Beşiktaş je pobijedio Skenderbeu 2:0. Uoči zadnjeg kola Beşiktaş vodi s devet bodova, Lokomotiv ima osam, Sporting sedam, a Skenderbeu tri boda. U zadnjem kolu Sporting dočekuje Beşiktaş, a Lokomotiv putuje u Albaniju.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo