SIJEČANJSKI TRANSFER

VRSALJKO REKAO ‘DA’ NAPOLIJU? Talijanski mediji tvrde da se priča privodi kraju i da je hrvatski bek sretan njenim raspletom

Čini se da će Šime Vrsaljko u siječnju iz Madrida u Napulj

Dugo već traju nagađanja da će Šime Vrsaljko siječanjski prijelazni rok iskoristiti za odlazak iz madridskog Atletica nakon čega se i priključiti Napoliju. Prema napisima talijanskih medija takvo je što napuljskom klubu preko svog agenta već i poručio.

Pisano je već da je Napoli svoj naum već pokazao i službenom ponudom u visini od 20 milijuna eura za koliko misle dovesti hrvatskog reprezentativnog beka kojim bi popunili rupu nastalu ozljedom Faouzija Ghoulama. Prema navodima na koje se poziva Football Italia u tom je smjeru održan i telefonski razgovor između Napolijeva sportskog direktora Cristiana Giuntolija i Vrsaljkova agenta Giuseppea Risa.

Navodno je Riso tom prilikom kazao da je Vrsaljko vrlo voljan ostvariti transfer na San Paolo. Znano je i da Napoli nije jedini talijanski klub koji je ‘naciljao’ Vrsaljka, a prema istom izvoru žele ga vidjeti i u redovima aktualnog prvaka Juventusa (doduše u ljetnom prijelaznom roku), ali i Romi čije nogometaše vodi Eusebio Di Francesco, trener koji je vrlo dobro upoznat sa Vrsaljkovim kvalitetama budući da ga je vodio kroz njegov dio karijere proveden u Sassuolu.

Povratak na Net.hr