STIGAO JE KRAJ? / Ova se vijest neće svidjeti onima koji su zaljubljeni u nogomet Nike Kranjčara

Image

Čini se da se približio kraj karijere Nike Kranjčara na Ibroxu

13.2.2018.
20:41
VOYO logo

Nogometaši Glasgow Rangersa u nedjelju su rezultatski uvjerljivo svladali Ayr United (6-1) u utakmici Kupa, još jednoj koju je propustio nekadašnji veznjak hrvatske reprezentacije Niko Kranjčar. HITC stoga donosi tekst s pitanjem u naslovu – 'Stiže li kraj karijere Nike Kranjčara u Rangersima?'

Ove kalendarske godine Kranjčar nije odigrao niti jednu ligašku utakmicu za svoj klub, dapače, nastupio je samo u utakmici prošlog kola Škotskog kupa protiv Fraserburgha u kojoj je, u 3-0 pobjedi, sudjelovao asistencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz spominjanje njegove njegove slabije forme izvor donosi zaključak prema kojem se čini da je menadžer momčadi Graeme Murty izgubio vjeru u njega. Dodaje se: 'Gleda li se samo talent, Kranjčar je možda i najdarovitiji igrač u sastavu Rangersa', ali i naglašava da su 'nedostatak forme i fizička pripremljenost' ograničili njegov ostanak na Ibroxu na 18 mjeseci i zaključuje da bi bilo 'vrlo teško opravdati produljenje ugovora' pa se vjerojatnim čini kako će 'ovog ljeta besplatno napustiti klub'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo