REAL SE PROBUDIO: / Modrić i krvavi Ronaldo demolirali Deportivo sa čak 7-1

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP
21.1.2018.
18:32
AFP
VOYO logo

Modrić je zabio svoj trinaesti gol za Real

Nakon što je u posljednja tri kola osvojio samo jedan bod, Real Madrid je u nedjelju u 20. kolu španjolskog prvenstva na svom stadionu svladao Deportivo iz La Corune sa 7-1, a u strijelce se upisao i Luka Modrić. U sezoni punoj kikseva loše je počelo za igrače Reala, jer su ih gosti izigrali u 23. minuti i Adrian Lopez je iz blizine pospremio loptu u mrežu. No, ubrzo je uslijedio preokret. U 32. minuti stoper Reala Nacho Fernandez zabija za 1-1, a deset minuta kasnije Gareth Bale prekrasnim udarcem dovodi "kraljeve" u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
RONALDO KRVARIO, A ONDA IZVEO 'POTEZ' GODINE: /

Dobio kopačkom u lice pa uzeo mobitel. Sad mu se svi smiju

Za 3-1 ponovno je strijelac Gareth Bale, koji je pogodio glavom u 58. minuti nakon kornera kojeg je izveo Toni Kroos. Vodstvo Reala u 68. minuti povećao je Luka Modrić, koji je sa vrha kaznenog prostora lijepim udarcem pogodio za 4-1, i to mu je prvi gol ove sezone u španjolskom prvenstvu. U 76. minuti Modrića je zamijenio Mateo Kovačić, a Real je nakon toga zabio još tri gola. Dva puta je pogodio Cristiano Ronaldo (78, 84), koji je i stradao prilikom drugog gola, a svoj drugi pogodak na utakmici postigao je stoper Nacho Fernandez (88).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije Atletico Madrid je protiv Girone odigrao samo 1-1, dok je trećeplasirana Valencia izgubila od Las Palmasa 1-2. Večeras vodeća Barcelona gostuje kod Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo