RASPLIĆE SE SITUACIJA OKO VATRENOG: / 'Ponudit ćemo mu produljenje ugovora, a ako će otići - ide u Romu'

Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT

Ugovor kojim je vezan za Fiorentinu prestaje mu važiti krajem sezone

18.1.2018.
12:11
AFP, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Jedan od Fiorentininih čelnika Pantaleo Corvino potvrdio je za La Gazzetta dello Sport da je hrvatskom reprezentativcu Milanu Badelju klub spreman ponuditi produljenje ugovora te dodao da će u slučaju njegova odbijanja hrvatski veznjak karijeru vjerojatno nastaviti u Romi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovorno je Badelj za klub iz Firence u kojem nastupa od 2014. godine vezan tek do kraja aktualne sezone. Ranije se mnogo govorilo o njegovom odlasku iz kluba, odnosi su bili zategnuti, a Badelj je u konačnici ostao.

Kako sad stvari stoje, odnosno ako je vjerovati Corvinu, odnosu su popravljeni, a ako je vjerovati talijanskim medijima Badelj može birati u kojem će klubu iz široke palete zainteresiranih nastaviti karijeru. Corvino, pak, sužuje taj izbor svjestan da bi Badelj već ovog mjeseca mogao promijeniti adresu želi li Fiorentina zaraditi na njegovom transferu. U protivnom, na ljeto može napustiti klub u statusu slobodnog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imamo odličan odnos i ponudit ćemo mu produljenje suradnje. Vidjet ćemo što će se dogoditi, no ukoliko će napustiti klub mišljenja sam da će otići u Romu", kazao je Corvino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo