MODRIĆEV JUBILEJ: / Utakmica protiv Juventusa bila je 250. za hrvatskog kapetana u dresu Real Madrida

Image
Foto: Screenshot

Pamtit će Modrić jubilej po plasmanu u polufinale Lige prvaka

12.4.2018.
17:44
Screenshot
VOYO logo

Uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa bila je jubilarna 250. za Luku Modrića u dresu španjolskog kluba. Informira o tome web-stranica Reala na kojoj se podsjeća da je Modrić u klub stigao prije šest godina te da je kroz odigrano sudjelovao u 173 pobjede svoje momčadi u koje je ugradio trinaest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poduža lista osvojenih naslova sadrži tri trofeja u Ligi prvaka, tri UEFA-inog Superkupa, tri Svjetska klupska prvenstva, dva Španjolska superkupa te po naslov u španjolskom prvenstvu i Kupu kralja.

Gledano po natjecanjima, Modrić je svoje nastupe za Real ovako rasporedio – u španjolskom prvenstvu nastupio je 162 puta, 58 puta igrao je za klub u Ligi prvaka, osamnaest utakmica odradio u Kupu kralja i po četiri u Španjolskom superkupu i na Svjetskom klupskom prvenstvu. U UEFA-inom Superkupu nastupio je triput za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše utakmcia za Real Madrid Modrić je odigrao u sezoni 2012/13 kada je nastupio 53 puta, dvaput manje dres kluba oblačio je u sezoni koja je uslijedila nakon nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo