KRUNO JURČIĆ IMA NOVI TRENERSKI POSAO: / 'Moje ambicije su uvijek visoke'

Image

Jurčić je završio epizodu u Saudijskoj Arabiji

30.5.2018.
9:45
VOYO logo

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tamošnjoj nogometnoj ligi u kojoj je u završenoj sezoni ovjenčan dvostrukom krunom trenerom godine proglašen Al Ainov Zoran Mamić, od sljedeće će sezone klub voditi i još jedan bivši trener zagrebačkog Dinama, Kruno Jurčić. Preuzeo je 48-godišnjak povratnika u elitni razred tamošnjeg nogometa u prošloj sezoni prvoplasirani klub druge lige Baniyas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Al Nassrom sam izborio Ligu prvaka, ali kako sam tamo bio na svojevrsnoj posudbi iz Arabijskog saveza do kraja sezone, moja misija je tamo završila. I upravo je sportski direktor Al Nassra bio jedan od onih koji su me preporučili u Emiratima i nisam dugo dvojio. Htio sam što prije naći novi klub, želim raditi, a Baniyas je jedan poznat klub u Emiratima, koji je zbog nekih problema ispao u drugu ligu, ali se ove godine odmah vratio u prvu i sad radi rekonstrukciju. Došao sam ja, doći će i dosta novih igrača, stranaca. Čeka me zanimljiv posao", prenose Sportske novosti riječi Jurčića koji dodaje i ovo:

"S kim god sam pričao rekao mi je da je Baniyas dobar, ugodan klub, u kojemu je lijepo raditi, vjerujem da će tako i biti. Želja nam je, naravno, biti što bolje plasiran na ljestvici, moje ambicije su uvijek visoke. Rad u Saudijskoj Arabiji bilo je odlično iskustvo, no život u Emiratima je ipak malo drugačiji, lakše se prilagoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo