JUVENTUS JE POTVRDIO DOBRU VIJEST: / Mario Mandžukić razvukao osmijeh na lice Massimiliana Allegrija

Image

U razdoblju od 11. do 17. ožujka Juventusovi nogometaši odigrat će tri utakmice

9.3.2018.
21:57
VOYO logo

Zgusnut je raspored Juventusovih nogometaša u danima koji slijede, u nedjelju će biti domaćini Udineseu, u srijedu Atalanti a potom u subotu gostuju kod SPAL-a.

Prva sljedeća utakmica dolazi im nakon stresa sa sretnim završetkom u Ligi prvaka, utakmice u Londonu kojom su izborili protiv Tottenhama plasman među posljednjih osam momčadi u natjecanju. Slijedi fokusiranje na zbivanje u vlastitom dvorištu u kojem brane naslov najbolje momčadi, ali i zaostaju (uz utakmicu manje) jedan bod za vodećim Napolijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U krugu momčadi

Ono što će trener Juvea Massimiliano Allegri okarakterizirati kao dobru vijest jest mogući skorašnji povratak na teren hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Ozljeda lijevog bedra zbog koje je propustio susret protiv Tottenhama postaje stvar prošlosti što se potvrđuje na službenim internetskim stranicama kluba napisanim da je Mandžukić odradio gotovo cijeli trening u krugu ostatka momčadi.

Znači li to i da konkurira za nastup protiv Udinesea nije potvrđeno, no ogled protiv Atalante u tom slučaju, po pitanju njegove spremnosti, vjerojatno mu ne bi prebrzo došao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo