IDE LI NIKO KRANJČAR U TRENERSKE VODE? / 'Upisao je Akademiju, možda će startati kao moj pomoćnik'

Image
Foto: Screenshot

Iz Rangersa navodno sigurno odlazi, upitno je ostaje li aktivan igrač

26.2.2018.
11:19
Screenshot
VOYO logo

Već neko vrijeme piše se da škotski velikan Glasgow Rangers neće produljiti ugovor kojim je za sebe vezao Niku Kranjčara do kraja svibnja ove godine, odnosno da će bivši hrvatski nogometni reprezentativac biti primoran napustiti klub.

Niki je sve teže i teže

Ulazak u novu sezonu stigao bi otprilike paralelno s proslavom njegova 34. rođendana pa ostaje upitno i hoće li Rangersi biti njegovo posljednje odredište profesionalne igračke karijere ili će Niko svoj nogometni put nastaviti u nekom drugom klubu. Upitno ne samo zbog njegove volje i želje već i zbog njegovih tjelesnih i psiholoških opterećenja koje je u razgovoru za Sportske novosti spomenuo Nikin otac Zlatko, igračka legenda Dinama i bečkog Rapida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STIGAO JE KRAJ? /

Ova se vijest neće svidjeti onima koji su zaljubljeni u nogomet Nike Kranjčara

Image
STIGAO JE KRAJ? /

Ova se vijest neće svidjeti onima koji su zaljubljeni u nogomet Nike Kranjčara

Otkrio je Zlatko Kranjčar pritom i da bi ozljedama napadnuti Niko mogao preseliti u trenerske vode.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Niko i Zlatko Kranjčar

"Nakon ozljede, koljeno pati. Ipak se radilo o križnim ligamentima. Malo igra, pa malo ne igra. Zna mu se pojaviti voda u koljenu. No stalno je u programu Rangersa. Morate njega pitati kako će dalje kad mu istekne ugovor. Nije mi se povjerio. Ipak je devet mjeseci stanke jako puno. Ali ono što je igrao, odigrao je kvalitetno. No kratko... Zadovoljan je što se ponovno vratio nakon ozljede. Ali kad već pričamo iskreno, sve mu je teže i teže. Dugo je profesionalac, nisu tu samo tjelesna, već i psihološka opterećenja. Ja sam mu rekao da sam završio igračku karijeru u 35. godini. Prije toga sam imao ozljedu Ahilove tetive, ali uspio sam se vratiti. Istina, ja sam imao stanku manju od njega. Stalno sam i tada, kad sam već bio u godinama imao želju za igranjem, mislim da će se pojaviti i kod njega, makar ima 33 godine. Ja mu želim da još produži karijeru, ali odluka je njegova", kazao je prvi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i njen bivši izbornik, a na upit razmišlja li mu sin o trenerskom pozivu istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva Kranjčara trenera

"Da! Pa upisao je Akademiju HNS-a, znači da želi biti trener. Mogli bismo imati dva Kranjčara trenera! Nikad ne znate, možda starta kao moj pomoćnik. Ja bih mu mogao dosta pomoći u trenerskoj karijeri, bit će mu se lakše izgraditi uz mene."

Inače, Kranjčar stariji trenutačno je bez angažmana i spreman za nove izazove. Ne odbacuje niti one u hrvatskom prvenstvu, no samo ukoliko je riječ o nekom od klubova velike četvorke, odnosno Dinamu, Hajduku, Rijeci i Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo