SLUŽBENO

HRVATSKI AS IZ MADRIDA RIJEŠIO PITANJE NASTAVKA KARIJERE: Juventus i Napoli nisu dobili bitku za Vatrenog

Hrvatski nogometni reprezentativac produljio je ugovor s Atleticom

Dugo su talijanski mediji pisali da vodeći klubovi tamošnje Serije A žele osnažiti momčadi dovođenjem braniča hrvatske nogometne reprezentacije, a ako je tome tako onda i Napoli i Juventus imaju razloga za nezadovoljstvo nakon što je madridski Atletico potvrdio produljenje suradnje sa 26-godišnjim Šimom Vrsaljkom.

Loš početak

Budući da početak sezone nije djelovao obećavajuće u smislu minutaže i pozicije na travnjaku, pa je tako Vrsaljko u uvodnih 14 kola španjolskog prvenstva odigrao tek 183 minute kroz tri odigrane utakmice, počelo se mnogo pričati i pisati o njegovom odlasku iz kluba.

Italija, odakle je iz Sassuola i stigao u Madrid 2016. godine, najviše se spominjala u tom kontekstu, ali bilo je napisa koji su ga gurali prema vodećoj momčadi engleske Premier lige Manchester Cityju. Najkonkretniji je navodno ipak bio Napoli s ponudom od 22 milijuna eura, no u konačnici od svega – ništa.

Zadovoljan ostankom

Dapače, potvrdio je klub, Vrsaljko i Atletico Madrid produljili su suradnju za dodatnih godinu dana odnosno do 30. lipnja 2022. godine. Zadovoljstvo takvim raspletom potvrdio je i hrvatski nogometaš:

“Sretan sam što mi je omogućen nastavak rasta ovdje. Osjećam se tu ugodno i jedino na što mislim jest svakodnevni rad koji će mi omogućiti da budem bitan za momčad.”

Povratak na Net.hr