BUNDESLIGA PREDSTAVILA PJACU: / 'Svestran je, uzor mu je Ronaldinho i najveća je noćna mora Jordija Albe'

Image
Foto: Screenshot

Marko Pjaca opširno je predstavljen na službenoj internetskoj stranici Bundeslige

8.1.2018.
22:50
Screenshot
VOYO logo

Na sjajan je način Marko Pjaca debitirao za Schalke, drugoplasiranu momčad njemačkog nogometnog prvenstva u kojoj će igrati do kraja sezone na posudbi iz Juventusa i hvatati dobru formu za povratak u redove talijanskog prvaka. Tko je stigao u Gelsenkirchen i Njemačku objasnila je i poduljem opisu službena stranica Bundeslige.

Image
DEBI IZ SNOVA MARKA PJACE: /

Pogledajte pogodak hrvatske zvijezde u prvom nastupu za novi klub

Image
DEBI IZ SNOVA MARKA PJACE: /

Pogledajte pogodak hrvatske zvijezde u prvom nastupu za novi klub

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban, Modrić... Pjaca

Kroz deset točaka približava Bundesliga Pjacu tamošnjim pratiteljima pa im se tako otkriva da je riječ o igraču koji je nogomet učio u Dinamu, klubu iz kojeg su stigli Zvonimir Boban, Luka Modrić i Andrej Kramarić, o nogometašu kojem je uzor brazilski majstor Ronaldinho, ali i citira njegov bivši trener Tomislav Ivković koji je Pjacu usporedio s Karimom Benzemom.

Dodaje se kako je u pitanju ofenzivac koji može pokrivati sve tri pozicije u napadu momčadi i navodi se da je iz dječaka izrastao u muškarca utakmicom Dinama i Celtica kada je kao 19-godišnjak škotskom velikanu isporučio hat-trick u 4-3 pobjedi maksimirskog kluba. Navodeći sportski duh obitelji, na internetskoj stranici Bundeslige kazuje se i da je mučio Jordija Albu na Europskom prvenstvu u Portugalu u utakmici u kojoj je Hrvatska svladala Španjolsku. Preciznije, naziva ga se najvećom noćnom morom Barceloninog asa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi nakon Rakitića

Tvrdi se i da je dolazak u Schalke bio više Pjacina želja nego Juventusova volja te da je on 104. hrvatski nogometaš u Bundesligi, šesti u Schalkeu i prvi ondje nakon Ivana Rakitića. Prioritet mu je zdravlje, navodi se i sve zaključuje uz sljedeći citat:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvarujem svoje snove. Jedan od njih bio je nastup za reprezentaciju, drugi bi bio osvajanje Lige prvaka. Spreman sam za izazove u Schalkeu i uvjeren da zajedno možemo ostvariti velike stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo