'NAŠ JEDINI CILJ JE NASLOV PRVAKA': / Dinamov trener otkrio što će biti s najboljim igračem Modrih

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Na terenu s umjetnom travnom ispod južne tribine maksimirskog stadiona nogometaši Dinama odradili su prvi trening i započeli pripreme za proljetni dio sezone.

8.1.2017.
15:52
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrepčani nakon 20 kola domaćeg prvenstva imaju šest bodova zaostatka za vodećom Rijekom, ali za trenera Ivajla Peteva dileme nema - Dinamo mora biti prvak.

Image
TUŽNA VIJEST: /

Preminuo legendarni nogometaš Dinama i Hajduka, brat slavnog TV reportera

Image
TUŽNA VIJEST: /

Preminuo legendarni nogometaš Dinama i Hajduka, brat slavnog TV reportera

Priključen Ivan Božić

"Naš je jedini cilj na proljeće osvojiti naslov prvaka, to nije nikakva tajna. Započeli smo s pripremama, bitno je da su svi igrači zdravi. Nadam se da neće biti ozljeda i da će se svaki igrač pripremiti na najbolji način. Želja mi je da izgledamo bolje nego u prvom dijelu sezone", prenosi trenerove riječi službena Dinamova stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Svaki igrač treba dati sve od sebe, pokazati da zaslužuje biti u prvih 11 i nadam se da će sve biti kako treba. Postoje igrači koji mogu i koji ne mogu, nisu godine bitne, bitno je da su dobri igrači. S nama je mladi Ivan Božić koji je dobro igrao u B momčadi i dobro odradio Ligu prvaka mladih. Zato smo ga i uzeli, jer svi znamo da će jednog dana biti pravi igrač. Statistika naše realizacije nije baš bila dobra, to svi znamo i nadam se da će se to promijeniti", dodao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadam se pojačanjima'

Bugarski stručnjak i dalje ne zna s kojim će kadrom krenuti u proljetni dio sezone s obzirom da je prijelazni rok još uvijek otvoren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je aktualan zimski prijelazni rok, teže je nego ljeti prije sezone, ali do kraja i zadnjeg trenutka sve je moguće. Radimo na tome, nadam se da ćemo što prije dobiti pojačanja. Pričat ćemo o tim stvarima kad budu sto posto sigurne. Pričao sam puno sa Soudanijem, nadam se da ostaje s nama. Bio je jako sretan nakon utakmice i pobjede na Poljudu, stvarno se nadam da neće otići", pojasnio je Petev situaciju s najboljim klupskim strijelcem.

Pet utakmica u Turskoj

Za kraj je otkrio nekoliko detalja i o pripremama koje su započele u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slijede nam pripreme u Međugorju, nažalost vrijeme je nezahvalno, ali mi ćemo normalno trenirati kao što smo danas odradili trening. Pred nama su i bitne prijateljske utakmice, prvo sa Zrinjskim u Mostaru, zatim pet utakmica u Turskoj. Potvrđeni su protivnici Zorja Lugansk, Slovan Bratislava i Zagłębie Lubin, dok još uvijek tražimo preostala dva kluba", zaključio je trener.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo