NASLJEĐUJE SRBINA?

NAPUŠTA LI ZORAN MAMIĆ DINAMO NAKON SAMO DESET MJESECI? Pojavila se luda priča

Zoran Mamić ima puno posla u Maksimiru, gdje se s igračima razgovara o smanjenju plaća

Srpski trener Ivan Jovanović dobio je otkaz i više nije izbornik Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zanimljivo, dobio je otkaz, a nije vodio niti jednu utakmicu reprezentacije!? Preuzeo je vrstu krajem prosinca prošle godine, u međuvremenu utakmica nije bilo, a sad vlada potpuni prekid zbog pandemije koronavirusa.

‘Mamić je iza sebe u Al Ainu ostavio dvostruku osvojenu krunu, kao i igranje finala protiv madridskog Reala’

Tako se sad u Sportskim novostima zakotrljala priča kako se, prema njihovim izvorima, upravo Zoran Mamić spominje kao jedan od kandidata za nasljednika srpskog trenera…

“Današnji sportski direktor Dinama ostavio je sjajan trag u toj zemlji vodeći Al Ain, te bi ga mnogi željeli vidjeti i na klupi nacionalne selekcije UEA. Mamić je iza sebe u Al Ainu ostavio dvostruku osvojenu krunu, kao i igranje finala protiv madridskog Reala na Svjetskom klupskom prvenstvu. Na klupi Al Aina proveo je dvije godine”, stoji u pisanju jedinog hrvatskog dnevnog sportskog lista.

Ima puno posla u Maksimiru

Kako će se ta priča razviti ne može se znati, trenutačno Zoran Mamić ima puno posla u Maksimiru, gdje se s igračima razgovara o smanjenju plaća. Podsjećamo, Mamić se u Dinamo vratio u lipnju prošle godine upravo nakon mandata u Al Ainu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr