DIJELI ŠAKOM I KAPOM

NAPOKON SE OGLASIO I ŠUKER: ‘Svi žele biti kao HNS, svi nam se dive, samo mi želimo sve srušiti’

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker obećao je na redovnoj sjednici Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije održanoj u svečanoj sali Bjelovarskog sajma milijun kuna za izgradnju novog bjelovarskog stadiona.

Iako Šuker još uvijek nije istaknuo službenu kandidaturu za predsjednika HNS-a te je skupštinu posjetio kao jedan od posebnih gostiju, u svom govoru prisjetio se brojnih uspjeha HNS-a u posljednje četiri godine, ali i najavio planove za budućnost, što su mnogi skupštinari protumačili kao neslužbeni početak kampanje.

ŠUKER BI SE TREBAO OZBILJNO ZABRINUTI: Marijan Kustić se vraća i ulazi u koaliciju sa Šimićem?

NOVI PREOKRET U IZBORIMA ZA PREDSJEDNIKA HNS-A: Dobar dio zagrebačkih klubova okrenuo leđa Šukeru

‘Ne želimo priznati kako smo uspješni’

“Gotovo je nevjerojatno da sve države u našem okruženju žele biti kao HNS i dive se našim uspjesima, jedino mi ne želimo priznati kako smo uspješni u nogometu i sve želimo srušiti. Potrošili smo masu novaca na disciplinske kazne kojima smo mogli izgraditi nekoliko igrališta s umjetnom travom po cijeloj Hrvatskoj, međutim, zbog te štete nitko nije uhićen i nitko nije odgovarao”, naglasio je Šuker.

Na samoj skupštini usvojen je financijski plan NS BBŽ za 2018. godinu, a Slavko Prišćan ponovno je izabran za kandidata za novi sastav Izvršnog odbora HNS-a. Skupštini je nazočio i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak koji je naglasio da grad ne odustaje od izgradnje novog nogometnog stadiona te najavio njegovo uvrštenje u proračun za 2018. godinu.

Bjelovar će graditi stadion

Naime, prethodni bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec uvrstio je izgradnju novog stadiona u proračun za 2017. godinu, no Hrebak ga je rebalansom izbacio, kazavši kako je riječ o megalomanskom projektu.

“Stadion ćemo svakako graditi, ali u okviru vlastitih mogućnosti”, poručio je Hrebak na sjednici.

Povratak na Net.hr