NAPOKON SE OGLASILI IZ HNS-a: / Vrh hrvatskog nogometa dotaknuo se rasizma i primitivizma na tribinama

Image
8.10.2016.
16:24
VOYO logo

"Zahvaljujemo svim navijačima koji su u Skadru dali potporu hrvatskoj reprezentaciji na putu do uvjerljive pobjede protiv Kosova. Nažalost, navijanje je obilježeno i nepriličnim povicima koji nisu u skladu s europskim duhom tolerancije i poštivanja kojem svi moramo težiti.

Image
HRVATSKA PONOVNO STREPI: /

Fifa će sasvim sigurno kazniti Vatrene zbog skandiranja navijača u Skadru

Image
HRVATSKA PONOVNO STREPI: /

Fifa će sasvim sigurno kazniti Vatrene zbog skandiranja navijača u Skadru

'Recimo NE rasizmu'

Hrvatski nogometni savez se ograđuje te oštro osuđuje takvo ponašanje manjeg broja pojedinaca, kojim se čini direktna šteta hrvatskoj reprezentaciji te otežava ionako osjetljiv status koji hrvatski nogomet ima pri Fifi i Uefi zbog ponašanja navijača, što treba zabrinuti svakoga kome su želja uspjeh i dobrobit hrvatske nogometne reprezentacije", početak je priopćenja u čijem se nastavku dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nedjelju nas protiv Finske čeka novi sportski izazov. Pozivamo sve hrvatske navijače, uključujući one koji na utakmicu dolaze iz skandinavskih zemalja, da na fer i korektan način bodre Hrvatsku do pobjede i predstave našu zemlju u najljepšem svjetlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i nasilju na stadionima. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije prema protivniku, službenim osobama i svim gledateljima.

Savez će nastaviti s aktivnostima protiv netolerancije

Svojim navijanjem ZA Hrvatsku onemogućite potencijalnim huliganima i provokatorima povike koji rezultiraju drakonskim kaznama za hrvatsku reprezentaciju, ali i sve njene navijače koji uživo žele gledati svoju omiljenu momčad. Savez će nastaviti s aktivnostima usmjerenima borbi protiv netolerancije na stadionima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujemo svim pravim navijačima na vjernoj potpori Hrvatskoj i čestitamo Vam hrvatski Dan neovisnosti. Pokažimo u Tampereu da je Hrvatska tu neovisnost iskoristila kako bi izrasla u modernu i tolerantnu europsku zemlju.

Budite ponosni navijači!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovome dodajmo da je Hrvatska zbog istih ispada pojedinaca prije početka kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo kažnjena igranjem dviju domaćih utakmica bez gledatelja. Pitanje kako će reagirati Fifina Disciplinska komisija na viđeno u utakmici u četvrtak i dalje je otvoreno.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo