Nije Barca i Real: Napadač koji je htio je*** takstista našao klub

Danski reprezentativni napadač Nicklas Bendtner (26) novi je član njemačkog nogometnog prvoligaša Wolfsburga s kojim je potpisao ugovor na tri godine, objavio je njegov novi klub.

15.8.2014.
18:38
VOYO logo

Bendtner je u Wolfsburg stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Arsenalom. Tijekom devet godina koliko ga je vezao ugovor s "topnicima" Bendtner je bio i na posudbama u Juventusu, Sunderlandu i Birmingham Cityju.

"Kamo ću ako ne prođem u Arsenalu? Mislim u Real ili Barcelonu", legendarna je izjava Nicklasa Bendtnera, blago rečeno mušićavog danskog napadača, za kojeg je Aljoša Asanović izjavio da u glavi ima velikog kondora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/CcGK90xtzR4

Bendtner je pokazao da je odličan nogometaš, ali njegova povijest gluposti je podugačka. Kazna od 100.000 eura na EURU zbog reklamiranja kladionice na gaćama, vožnje u pijanom stanju i u vozilu bez osiguranja. U Londonu je razbijao po zgradi gdje je živio, a ipak najveća glupost od svih je kada se skinuo u taksiju, trljao po vozilu i vikao vozaču da je on njegova kurva i kako će ga je***. Zbog svih tih skandala 26-godišnji napadač nije pokazao pravi talent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu priliku ima u Bundesligi, a sumnjamo da će Olić trpiti njegove gluposti u svlačionici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo