Stare razmirice

NAPAD NA SLAVNOG TRENERA: “Uništio je Barcelonu, a sada uništava i Manchester United”

Krilni napadač Barcelone Pedro Rodriguez (28) već tjednima se spominje kao moguće pojačanje Manchester Uniteda. Odluku još uvijek nije donio, a možda mu u tome pomogne savjet nekedašnje zvijezde katalonskog kluba.

Gostujući na radijskoj postaji Onda Cero, legendarni bugarski nogometaš Hristo Stoičkov poručio je Pedru da nikako ne ide u Manchester United jer će mu trener Crvenih vragova Louis van Gaal uništiti karijeru. Naravno, nije teško pogoditi da Stoičkov ima privatnih razmirica s nizozemskim stručnjakom. Kad je Van Gaal 1997. postao trener Barcelone, vrlo brzo je gurnuo bugarskog napadača u drugi plan, čime je njegova karijera pomalo krenula prema zalazu.

“Osrednji trener i loša osoba”

“Nikad ne bih otišao u Van Gaalovu momčad, on je osrednji trener. Uništio je Barcelonu, a sada uništava Manchester United. Ono što je napravio Victoru Valdesu (gurnuo ga u drugu momčad, op. a.) pokazuje da se radi o lošoj osobi. Nadam se da će me Pedro poslušati i da neće otići”, istaknuo je Stoičkov.

Pedro je izdanak Barcelonine nogometne škole i cijelu je dosadašnju karijeru proveo u katalonskom divu. No, pored Messija, Neymara i Suareza teško dolazi do prilike, pa je ovo ljeto iskazao želju za odlaskom, a otkupna klauzula u njegovom ugovoru iznosi 30 milijuna eura.

Povratak na Net.hr