Play ponuda

Otvorena je sezona lova: Tri Hrvata su pravi kapitalci u Brazilu

shimmer fallback

Najcijenjeniji hrvatski nogometni menađer Marko Naletilić komentirao je situaciju oko nekoliko hrvatskih nogometnih reprezentativaca glede njihove nogometne budućnosti i klupskog nastavka karijere.

6.6.2014.
17:19
Play ponuda

Naime, Naletilić smatra kako je upravo otvorena sezona lova, a od hrvatskih reprezentativaca koji su interesantni na europskom nogometnom tržištu ipak prednjači jedno ime:

''Mario Mandžukić, on je apsolutno broj jedan. Možda Vukojević i Eduardo. To su tri igrača koja će gotovo sigurno promijeniti svoje sredine. To su sigurno igrači koji su po statusu ili po ugovornim obvezama koje ističu na izlaznim vratima''.

Tu je i još jedan igrač koji bi mogao biti izrazito tražena roba nakon Brazila.

//www.youtube.com/embed/9vM3y877EkU

''Apsolutno Brozović, koji je izrazito inetresantan na europskom tržištu. Koliku će imati minutažu ne znam, ali od tih mladih relativno nepoznatih igrača je najinteresantniji u hrvatskoj reprezentaciji''.

Što se tiče igrača iz redova hrvatske reprezentacije koji će obilježiti Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

''Svi ovi iskusni etablirani igrači mislim da će dati svoj maksimum, ali ono što se intimno nadam je da bi Mateo Kovačić mogao biti faktor iznenađenja. Jer ima veliku individualnu kvalitetu. Može razbiti svaku obranu ako će igrati onako kao što je igrao protiv Lazija, što sam vidio uživo''.

I za kraj očekivanja od 'Vatrenih' u Brazilu?

''Mislim da možemo proći skupinu, a ako smo ju prošli realno smo napravili čudo i sve poslije toga je fenomenalno. A ako i ne prođemo skupinu ne treba od toga raditi tragediju. Dolazi tih par novih mladih igrača i mislim da se kostur reprezentacije za novo veliko natjecanje može formirati i da će biti dobra reprezentacija'', mišljenja je Naletilić.

Play ponuda
Play ponuda