Nakon ždrijeba svi su bili zadovoljni, svi osim Mamića

'Da smo u skupini dobili neki njemački klub već danas bismo imali ime jedne tvrtke prsima igrača', izjacio je Zoran Mamić.

26.8.2011.
20:01
VOYO logo

Prednja strana Modrog dresa uskoro bi trebala dobiti prepoznatljivo 'ime'. Za taj su atraktivni prostor mnogi plaćali po milijun eura godišnje, ali tada Dinamo nije igrao u Ligi prvaka, danas će cijena biti nešto drukčija.

Doznali smo da se u utrku za 'prsa' zagrebačkih igrača uključio i Ivica Todorić, koji je, inače, godinama odbijao poslovnu suradnju s maksimirskim klubom! No, plasman hrvatskog prvaka u elitno društvo nagnao ga je na promjenu stava. Mijenjaju se vremena i stavovi, ali i cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da smo u skupini dobili neki njemački klub, Bayern, Leverkusen ili Dortmund, već danas bismo imali jednu njemačku tvrtku za glavnog sponzora. Ime te tvrtke bilo bi na prsima igrača! Zato sam "navijao" da dobijemo Nijemce. No, ždrijeb je htio drukčije, pa ćemo poslovnu suradnju s tom tvrtkom odgoditi za neka druga vremena, rekao je Zoran Mamić.

A Damir Vrbanović osvrnuo se na ulaznice za Ligu prvaka, naglasivši kako nema besplatnog ulaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"UEFA je i prije ždrijeba donijela odluku da nema besplatnih ulaznica. Stoga ljubazno molimo sve udruge, saveze, organizacije i sve one koji su dosad dobivali besplatne ulaznice, da ne šalju nikakve zahtjeve, jer besplatnih ulaznica jednostavno nema! Takav je standard UEFA-e, u ovom natjecanju ne postoji besplatna ulaznica, rekao je direktor maksimirskog kluba.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108260112006 arti-201108260570006 arti-201108260123006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo