NAKON TRI GODINE: / Mourinho konacno slavi trofej!

Nogometasi Chelseaja po peti u put u povijesti osvojili su engleski Liga kup pobjedivsi s 2:0 Tottenham u nedjeljnom finalu odigranom na stadionu Wembley u Londonu.

1.3.2015.
20:00
VOYO logo

Trener Chelseaja Jose Mourinho trijumfirao je u ovom natjecanju po treci put, a ovo mu je prvi trofej nakon 2012. godine, kad je s Realom osvojio spanjolski Superkup.

Nogometasi Tottenhama asistirali su svojim suparnicima kod oba pogotka i odmogli svom vrataru Hugu Llorisu koji je u obje situacije krenuo u pravu stranu, ali su ga prevarile odbijene lopte od nogu njegovih suigraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2if19e

Chelsea je u vodstvo stigao u sudackoj nadoknadi prvog poluvremena, kad je nakon udarca iz kuta lopta dosla do Johna Terryja koji je iz neposredne blizine pucao, a lopta je na putu prema Llorisu pogodila u nogu Harryja Kanea, promijenila smjer i prevarila cuvara mreze Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo "plavih" udvostruceno je u 56. minuti nakon akcije Diega Coste. Spanjolski reprezentativac primio je loptu na lijevoj strani, sjurio se u kazneni prostor, pucao prema vratima, a nesretni Kyle Walker pokusao je blokirati taj udarac. Na njegovu nesrecu, lopta se odbila od njegove noge i prevarila Llorisa koji je vec krenuo na drugu stranu, tamo gdje je Costa pucao.

Unatoc svim naporima, Tottenham nije uspio promijeniti stanje na semaforu, pa je je Chelsea osvojio Capital One Cup, odnosno engleski Liga kup, po peti put u klupskoj povijesti. Trener Chelseaja Jose Mourinho trijumfirao je u ovom natjecanju po treci put, a ovo mu je prvi trofej nakon 2012. godine, kad je s Realom osvojio spanjolski Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo