Nakon samo 12 minuta pokazao kakvo je pojačanje!

Aston Villa i Queens Park Rangers odigrali su na Villa Parku 2:2, a utakmica je zanimljiva zbog dva detalja.

1.2.2012.
23:29
VOYO logo

Darren Bent smanjio je u posljednjoj minuti prvog dijela na 2:1 što mu je ujedno bio 100. pogodak u Premiershipu u 226. utakmici. Bent je deveti najbrži igrač (od 21) koji je uspio stići do brojke od 100 golova. Najbrži su bili Alan Shearer, kojem su trebale 124 utakmice, Thierry Henry (160), te Ian Wright (173).

Fulham je na svom travnjaku odigrao 1:1 protiv West Bromwich Albiona, a vodeći pogodak za domaći sastav, svoj četvrti u ovoj kalendarskoj godini (više od bilo kojeg drugog igrača Premiershipa), postigao je američki reprezentativac Clint Dempsey u 69. minuti. Osam minuta prije kraja Kamerunac Somen Tchoyi donio je bod gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Boltona i Arsenala podijelili su bodove odigravši susret bez pogodaka. Iako je utakmica imala obećavajuću najavu (Bolton primio najviše pogodaka na svom terenu, a Arsenal u gostima) gledatelji na Reebook stadionu nisu imali previše toga za vidjeti. Utakmica je završila bez golova, a najbolju priliku za to imali su nogometaši Arsenala točnije Theo Walcott i najbolji Topnik Robin van Persie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije je Walcott u 26. minuti prvog poluvremena izašao oči u oči s domaćim vratarom Adamom Bogdanom, ali je, u pokušaju da bude atraktivan, njegov udarac (pokušaj kroz noge) golman malo skrenuo i lopta je završila pored vratnice. U nastavku je Van Persie u 80. minuti pogodio, činilo se, savršeni lob preko Bogdana, ali je isti odsjeo na gredi. Imale su obje momčadi još po nekoliko poluprilika, ali nijedna nije urodila plodom.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=utvT4fJrNrCfNG5E
szólj hozzá: :yo2-0ovi[Matchhighlight.com]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenalovo "posrtanje" iskoristio je Newcastle koji je slavio na gostovanju kod Blackburna s 2:0. Unatoč boljoj igri, Blackburn je prvi kapitulirao. U 12. minuti prvog dijela Scott Dann postigao je autogol za vodstvo gostiju. Dvije minute prije kraja poluvremena Blackburn je mogao i do izjednačenja, ali je David Dunn propustio iskoristiti priliku iz najstrože kazne.U posljednjoj minuti utakmice Gabriel Obertan postigao je pogodak za konačnih 2:0 u korist Svraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo