NAKON POTEZA KOJI JE ZAPALIO INTERNET: / 'Malo me sram. Da sam znao da će to prikazati, ne bih to napravio'

Image
Foto: Screenshot

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić zapalio je društvene mreže kad se popeo na stol usred emisije na britanskom ITV-u za koji komentira događaje na Europskom prvenstvu.

17.6.2016.
10:14
Screenshot
VOYO logo

U trenutku kad je njegov adut iz West Hama Dimitri Payet potvrdio pobjedu Francuske protiv Albanije (2-0) Bilića je ponijela euforija i popeo se na stol kako bi proslavio pogodak svoga miljenika. U kolumni za Daily Mail objasnio je da to ne bi napravio da je znao da će biti prikazano u prijenosu.

'Uživam u radu na televiziji'

"Mislim da ste vidjeli moju strast za nogometom na ITV-u, ali pokušat ću se više ne penjati na stol jer se mogla dogoditi gadna nesreća. Znam da je to u Engleskoj izazvalo komešanje i malo me sram zbog toga. Da sam znao da će to pokazati, ne bih to napravio. Sva trojica za stolom, Ian Wright, Christian Karembeu i ja, pokazivali smo emocije tijekom utakmice, a kad je Payet zabio, reagirao sam prirodno. Nisam to želio učiniti, ali svaki put kad je Albanija imala priliku, Mark Pougatch (voditelj, op. a.) i Ian su se uzbudili, a ja sam čekao svoj trenutak. Uživam u iskustvu rada za televiziju tijekom Eura, posebno zato što je i obitelj sa mnom u Parizu i imamo vremena za obilazak ovog sjajnog grada", napisao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se trener West Hama nakon toga i na hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s prijateljima u Hrvatskoj, vlada pozitivna atmosfera oko reprezentacije. Javnost i mediji nisu bili zadovoljni tijekom kvalifikacija i izbornik Niko Kovač je dobio otkaz prije play-offa. Nakon Turske sve izgleda pozitivno, ali znate da se sve može promijeniti nakon jedne utakmice."

'Oduševila me Hrvatska'

Priznao je Bilić da nije sretan što na Euru prevladava defenzivan nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoće li se otvoriti u nokaut-fazi. Bit će tamo bolje momčadi, ali neće biti prostora. Koliko otvorenih utakmica možemo vidjeti u nokaut-fazi Lige prvaka? No, utakmice bi trebale biti izjednačenije, ne očekujem dominaciju jedne momčadi. Od reprezentacija koje sam gledao najviše su me oduševile Italija, Hrvatska i Španjolska. Uključio bih i Englesku da je pobijedila Rusiju. Naravno, moram dodati Njemačku i Francusku, ali imam osjećaj da su Nijemci izgubili malo energije nakon Svjetskog prvenstva. No, opet, to je turnirska momčad koja zna kako tempirati formu", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo