Nakon 13 godina Bilić oslobođen svake sumnje!

U nedavnom razgovoru za francuski L'Equipe Slaven Bilić je opet ponovio da u polufinalu SP-a 1998. nije odglumio prekršaj zbog kojega je Laurant Blanc dobio crveni karton.

23.3.2011.
10:34
VOYO logo

Novinar uglednog francuskog sportskog lista potegnuo je sve do Hrvatske kako bi napravio intervju sa Slavenom Bilićem.

Hrvatski je izbornik uoči skorašnjeg prijateljskog dvoboja protiv Francuske pričao o brojnim stvarima, a neizbježna tema je bila i čuveni incident s Laurentom Blancom u polufinalu SP-a 1998. godine kada je francuski branič dobio crveni karton zbog kojeg je morao propustiti finale protiv Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam da će me taj detalj u Francuskoj pratiti do smrti. Žao mi je što Laurent nije nastupio u finalu, ali sam si je kriv jer me udario. Istina, taj udarac nije bio jak poput Tysonova, ali postojao je i zato mu se neću ispričati", rekao je Bilić novinaru L'Equipea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je taj intervju ugledao svjetlo dana, Francuzi su potražili 'mišljenje' i kod Blanca, koji je konačno, nakon 13 godina, stavio ad acta na ovaj slučaj, te skinuo svaku sumnju sa sadašnjeg izborničkog i bivšeg igračkog kolege.

"Slaven Bilić je u pravu, ja sam kriv i nikada to nisam negirao. Niste morali putovati čak u Hrvatsku da biste to saznali. Mogli ste me jednostavno pitati", poručio je francuski izbornik L'Equipeu i time otvorio prostor za srdačni pozdrav dvojice izbornika u utorak, 29. ožujka na stadionu St. Denis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103200400006 arti-201103170594006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo