NAJVECI TRANSFER SVIH VREMENA / Sir Alex Ferguson se vratio i sredio posao stoljeca!?

Spanjolski sportski dnevnik AS objavio je u nedjelju zanimljivu pricu o transferu stoljeca, kojem je odlucio kumovati vjerojatno najbolji nogometni trener svih vremena - Sir Alex Ferguson.

15.3.2015.
18:26
VOYO logo

Po ovoj, prici, slavni se Skot prosloga tjedna zaputio u Madrid gdje je dogovarao povratak Cristiana Ronalda u Manchester United.

Kolumnist AS-a Javier Matallans otkrio je kako je Sir Alex Ferguson proslog utorka osobno stigao na Santiago Bernebeu, gdje u je u drustvu Ronaldova menadzera Jorgea Mendesa pratio utakmicu osmine finala Lige prvaka izmedu Reala i Schalkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neugodnog poraza Kraljevskog kluba (4:3), Ferguson je otisao na zajednicku veceru s Mendesom i Ronaldom, a glavna tema bio je povratak slavnog Portugalca na Old Trafford sljedeceg ljeta, tvrdi Matallanas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumnist AS-a dodaje kako je United jos proslog ljeta imao realan plan i spremnih 200 milijuna eura kao odstetu za Cristiana, ali Ronaldo je ipak potpisao novi ugovor s Realom, nakon puno natezanja i kontradiktornih informacija iz kluba.

Naime, poznato je da je Ronaldov odnos s predsjednikom Reala Florentinom Perezom vec dugo narusen, pa je pitanje hoce li u Realu sljedeceg ljeta imate dovoljno snage da odbiju eventualnu novu bogatu ponudu. Uostalom, i sam je Ronaldo prije desetak dana izjavio kako ce na kraju sezone donijeti i objaviti vrlo vaznu odluku. U tom je kontekstu i vecera s Fergusonom vise nego znakovita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo