NAJVEĆI RAKITIĆEV KONKURENT POKLONIO SE HRVATU: / Je li to odgovor Enriqueu na veliku dvojbu?

Image
Foto: AFP, KARIM JAAFAR

Jedina Enriqueva dvojba za večerašnji prvi susret osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Barcelone je koga staviti u vezni red. Ivana Rakitića ili Nijemca André Gomesa.

14.2.2017.
12:59
AFP, KARIM JAAFAR
VOYO logo

Možda bi strateg Barcelone trebao poslušati riječi svog nogometaša koji je na presici u ponedjeljak koja je bila održana uoči utakmice PSG-a i Barce kazao:

POČINJE NOKAUT FAZA LIGE PRVAKA: Nogometni svijet čeka spektakularni okršaj dva nogometna giganta

"Ne postoji drugi igrač poput Rakitića. On nema zamjenu, on je jedinstven", kazao je André Gomesa na pitanje novinara da prokomentira svoju konkurenciju u veznom redu, javlja katalonski Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preferiram svoj stil. Iniesta i Rakitić su posebni igrači. Također, ne postoji ni igrač koji ima tehniku kao Iniesta. To je način igre koji se ne može kopirati. Za mene je najvažnije da igrački napredujem uz njih dvojicu".

Portugalac je prošle godine stigao iz Valencije i u prvoj momčadi Barcelone odigrao do sada 29 utakmica. Mnogi ga vide kao veliku konkurenciju Rakitiću i Iniesti, no Gomes prije svega cijeni svoje suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U velikom sam klubu u kojem se razvijam iz dana u dan. Ima suigrače uz koje postajem bolji. Počeo sam igrati u posljednjoj liniji, a onda sam se prebacio u vezu. Bilo je potrebno dobro se prilagoditi, ali u Barceloni sve je lako jer se sve objasni do najsitnijeg detalja. Zahvalan sam što mogu igrati za ovaj klub", naglasio je Gomes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo