ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA: Messi bi mogao prihvatiti mega-bogatu ponudu velikana

Sportski direktor PSG-a, bivši legendarni nogometaš Patrick Kluivert, natuknuo je u srijedu navečer nakon utakmice u Parizu kako potencijalno najveći nogometni transfer svih vremena i nije nemoguć, prenosi britanski tabloid The Sun.

A najveći nogometni transfer svih vremena bio bi dolazak Messija u redove spomenutog francuskog velikana. Nije ovo prvi puta da Messija povezuju s PSG-om u trenucima kad Barcelona ne igra dobro. Sad su se pojavile špekulacije kako Messi više nije sretan u Barceloni.

NAKON PONIŽENJA PROTIV PSG-A: Raskol u Barceloni! Messi, Suarez i Neymar okrenuli leđa Enriqueu

Argentinac još uvijek nije potpisao novi ugovor s Barcom, a sve se glasnije priče o tome kako bi ipak mogao prihvatiti mega-bogatu ponudu PSG-a.

Neymar i Lionel Messi
Neymar i Lionel MessiFoto: PAU BARRENA/AFP

Neymar prošlog ljeta odbio PSG

U PSG-u se nadaju kako će Messiju ponuditi dovoljno velike novce kako bi ga nagovorili da prijeđe na Park prinčeva. Cifra se ne spominje, a bogati francuski klub bi njegovim dolaskom konačno dobio jednu megazvijezdu nakon što ih je Neymar odbio prošloga ljeta, pišu Britanci.

‘Messi? Nikad ne reci nikad’

“Messi? Nikad ne reci nikad. Nisam rekao da ćemo krenuti u to, ali Messi je igrač kojeg bi svaka momčad na svijetu željela imati. Siguran sam da bi nogometni svijet volio da se taj transfer dogodi. Pokušat ćemo ga potpisati. On je poput Neymara”, rekao je Kluivert nakon debakla Barcelone u Parizu od PSG-a 4-0.

Povratak na Net.hr