WIKIPEDIA GA PRESELILA

NAJSKUPLJI TRANSFER IKAD: Gazzetta otkrila koliko će United platiti Perišića, u pitanju je rekord za hrvatske nogometaše

Pozivajući se na napisano u talijanskom sportskom dnevniku La Gazzetta dello Sport, Football Italia tvrdi da su Manchester United i Inter blizu dogovora koji će hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića preseliti iz milanskog kluba u manchesterskog velikana.

Uvodna ponuda Uniteda za Perišića iznosila je 45 milijuna eura na što su sa San Sira samo nezadovoljno odmahnuli rukom, no čini se da bi posao mogao biti sklopljen za cijenu od 52 milijuna eura. Bude li taj transfer realiziran postat će Perišić hrvatski nogometaš za kojeg je plaćena najviša otkupna cijena ugovora.

Perišić, koji je u Inter iz Wolfsburga stigao 2015. godine, za milanski je klub nastupio u 79 službenih utakmica uz učinak od 20 pogodaka i 18 asistencija. Osobne uvjete prelaska u United, već se navodilo, Perišić je dogovorio. Zarađivat bi trebao sedam milijuna eura po sezoni.

Zanimljivo, englesko izdanje Wikipedije Perišića je već preselilo na Old Trafford. Prema tom izvoru transfer je bio vrijedan 52 milijuna funti.

Povratak na Net.hr