CRNA KRONIKA

NAJSKUPLJI SRPSKI NOGOMETAŠ IZBJEGAO ZATVOR: Zbog nepoštivanja samoizolacije Srbima mora platiti 30 tisuća eura

Dvadesetdvogodišnji srpski nogometaš prošlo ljeto je stigao u Real Madrid iz njemačkog Eintrachta u transferu vrijednom 60 milijuna eura te tako postao najskuplji nogometaš iz te zemlje u povijesti

Srpski napadač i zvijezda Real Madrida, Luka Jović, izbjegao je kaznu od šest mjeseci zatvora nakon što je protiv njega u Beogradu podignuta kaznena prijava zbog kršenja samoizolacije u ožujku ove godine, piše španjolski medij Cadena COPE. Neće Jović tako u zatvor u Srbiji, već će morati platiti “samo” 30 tisuća eura.

Prijava protiv njega podnesena je u tijeku prvog tjedna po uvođenju izvanrednog stanja nakon što je po povratku u Beograd prema propisima trebao dva tjedna biti u samoizolaciji, što on nije napravio.

BARCELONA GRCA U DUGOVIMA: Izašli su novi podaci i zastrašujući su, svima je jasno što sada slijedi

Dvadesetdvogodišnji srpski nogometaš prošlo ljeto je stigao u Real Madrid iz njemačkog Eintrachta u transferu vrijednom 60 milijuna eura te tako postao najskuplji nogometaš iz te zemlje u povijesti.

No, u Madridu Joviću nije išlo sve po planu. Prošle sezone nije uspio iskazati i opravdati očekivanja i novac koji je Kraljevski klub uložio u njega. Razočarao je svojim izvedbama na travnjaku, a još su sve gorim učinile neke skandalozne situacije u kojima se našao.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr