NAJMLAĐI MILAN U POVIJESTI RAZBIO EMPOLI: / Rossoneri s klincima proživljavaju renesansu u Serie A

Image

U susretu 14. kola Talijanske lige Milan je u subotu slavio kod Empolija s 4-1 i došao na drugo mjesto Serie A.

26.11.2016.
23:02
VOYO logo

"Milan je drugi barem na jednu noć", tekst je u La Gazzetti delo Sport s kojim počinje izvještaj spomenute utakmice. Što je, uz činjenicu da je Milan od prve minute zaigrao protiv Empolija s najmlađom prvom postavom u povijesti i najbitnija stvar iz ovog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rossoneri doživljavaju preporod i igraju pobjednički

Najmlađi na terenu u Empoliju su bili Donnarumma(17), Locatelli (18), naš Pašalić (21) koji je igrao do 71. minute i Romagnoli (21), a prosjek godina čitave momčadi je bio 23,6. i najbitnije u čitavoj ovoj priči oko sraza Milana i Empolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rossoneri predvođeni Montellom konačno doživljavaju preporod i igraju pobjednički. Doduše ne kao u onim slavnim danima kad su harali Italijom i Europom, ali korak po korak. Što se tiče događanja na San Siru, Gianluca Lapadula je u 15. minuti postigao vodeći pogodak za Milan, ali je nakon samo dvije minute Empoli izjednačio sjajnim pogotkom Riccarda Saponare.

https://streamable.com/nhhr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torino bolji od Chieva

Rezultat se nije mijenjao sve do drugoga dijela i 61. minute kada je Ignazio Suso vratio prednost Milanu. Samo tri minute kasnije ona se i povećala jer je Andrea Costa zabio autogol. Konačni rezultat je postavio Gianluca Lapadula svojim drugim pogotkom na utakmici. Kod oba njegova pogotka je asistirao Suso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je Torino kao domaćin slavio protiv Chieva s 2-1 i došao na četvrto mjesto. Dvostruki strijelac za Torino bio je Falque (36, 38), dok je strijelac za Chievo bio Inglese (86). Vodi Juventus s 33 boda, Milan je drugi s 29, Roma ima 26, a Torino 25. Chievo je 10. s 18 bodova, a Empoli 17. s 10 bodova.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo