Svima je dosta: Velika legenda dotukla nesretnog Vatrenog!

Liverpool je ovog ljeta potrosio oko 120 milijuna funti na pojacanja ovog ljeta ali samo razocaravaju navijace.

15.12.2014.
6:25
VOYO logo

Slavni klub s Anfielda tek je 10. na ljestvici, a sezone 1964/1965 sakupili su i dva manje. Zanimljivo, tada je prvak bio Manchester United, dok ove godine United ce morati napraviti cudo da dode do naslova.

Redsi su ispali i iz Lige prvaka, ostala im je utjesna nagrada - nastup u Europskoj ligi. Protiv Uniteda koji ih je ovog vikenda nadigrao s 3:0 jos se jednom pokazala neefikasnost kluba. Zabili su tek 19 golova u 16 kola Premiershipa. Lani su u 38 utakmica zabili 101 gol...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tada je klub predvodio maestralni Luis Suarez, a novac koji su dobili od Barcelone za njega su ekspresno potrosili na pojacanja. Mislili su da ce Dejan Lovren pokrpati obranu, ali hrvatski reprezentativac je donio samo frustracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamie Carragher bio je jedan od njegovih najvecih zagovornika, da bi sad okrenuo plocu. Lovren samo radi ovu momcad gorom, smatra velika klupska legenda, a to potvrduje i statistika. Hrvatski branic napravio je vec sedam pogresaka ove sezone koje su direktno rezultirale sutom u okvir gola ili golom. Lovren ih ima sedam, niti jedan drugi igrac u ligi nije ih napravio vise od cetiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo