Najbolji igrač napušta Dinamo!

Dinamo je usred stvaranja momčadi za Europu pogodila loša vijest. Leandro Cufré odlučio se oprostiti od Maksimira i vratiti u Argentinu.

4.5.2011.
14:56
VOYO logo

"Leandro Cufré odradit će posljednje tri prvenstvene utakmice, oba dvoboja finala Kupa, zahvaliti se i napustiti Maksimir", objavile su Sportske novosti.

31-godišnji Argentinac odbio je potpisati novi ugovor, iako mu je Zdravko Mamić navodno nudio poboljšane uvjete (u Dinamu je godišnje zarađivao 350.000 eura po starom ugovoru). Cufré je u Dinamo došao 2009. godine i mnogi su se tada s pravom čudili zašto takav vrhunski obrambeni nogometaš, koji je briljirao u Romi, igrao za La Platu, Monaco, Herthu... izabrao klub iz kojeg se igrači uglavnom prodaju u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grande Leo lupa šamar legendi Alessandru del Pieru

Po kvaliteti je zasigurno bio najbolji igrač Dinama, koji je već u prvim danima svog dolaska u Maksimir uspio dati čvrstinu klimavoj obrani hrvatskog prvaka. Zato će njegov povratak u Argentinu biti vrlo neugodna vijest za trenera Vahida Halilhodžića, koji je prije nekoliko dana najavio novi europski iskorak. Sada će sve to biti puno teže, pogotovo zato što će igrača Cufréovog formata biti teško naći za iste novce. Argentinac je, naime, više puta naglašavao da mu novac uopće nije bitan, te je prošle godine pristao na bitno smanjenje ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je svoju odluku već najavio Upravi kluba, u Dinamu su se okrenuli traženju zamjene. Na listi želja su neka poznata imena, kao što je Manuel Pamić te bosanskohercegovački reprezentativac i branič Glasgow Rangersa Saša Papac.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105020852006 arti-201104300145006 arti-201104280297006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo