NAJBOLJA TALIJANSKA MOMČAD ŽELI VRSALJKA: / U Italiji nisu zaboravili njegovu vrijednost

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Šimu Vrsaljka, braniča madridskog Atletica i hrvatske nogometne reprezentacije, u zimskom prijelaznom roku pokušat će dovesti Napoli, trenutačno vodeća momčad talijanskog prvenstva.

3.11.2017.
9:49
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ove navode Corriere dello Sporta prenosi nogometni portal Football Italia pri čemu se ističe da je Vrsaljko označen kao igrač koji bi trebao zamijeniti Faouzija Ghoulama pred kojim je dulja stanka zbog ozljede ligamenata u koljenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor podsjeća da je Vrsaljko svojim igrama u sezoni 2016/17 istisnuo iz udarne Atleticove momčadi na poziciji desnog beka Juanfrana i da ga je španjolski klub lani doveo u transferu koji je iznosio 16 milijuna eura. Dodaje se da je zbog ozljede koljena ranije od očekivanog završio sezonu i da se pati u pokušaju vraćanja u udarnu momčad trenutačno četvrtoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

Vrsaljko itekako dobro poznaje prilike u talijanskoj Seriji A u kojoj je kao igrač Genoe i Sassuola nastupao od 2013. do 2016. godine. Dokazano je sposoban igrati i na lijevoj strani obrambenog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je trenutačno vodeća momčad talijanskog prvenstva sa deset pobjeda i jednim remijem iz 11. odigranih kola. Za minutažu se ondje bori i Marko Rog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo