OSTALI BEZ FRANKA, ALI ODMAH ODGOVORILI S POJAČANJEM: / Prije Rijeke igrao za 13 klubova

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nekoliko sati prije nego što je stigla potvrda Andrijaševićeva transfera na Rujevici je trogodišnji ugovor s bijelima s Rujevice potpisao je Damjan Đoković.

19.6.2017.
21:59
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Riječ je o 27-godišnjem veznjaku rođenom u Zagrebu koji je nogometno odrastao u Rotterdamu zbog čega osim hrvatske ima i nizozemsku putovnicu. Đoković je u Rijeku stigao iz redova talijanske Spezije potpisavši ugovor na tri godine, a kako će i sam istaknuti najbolje se osjeća u sredini vezne linije.

GOTOVO JE: Andrijašević odlazi iz HNL-a! ‘Rijeka će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju’

"Dolazim u klub kojega sam u zadnje vrijeme intenzivnije pratio jer su kao ekipa napravili povijesan rezultat. Kada sam bio u Speziji malo sam se bolje upoznao s Rijekom. Kako sam vidio kako se klub razvija, kako je ovo odlična baza za budućnost jako mi je drago da sam tu potpisao", rekao je Đoković čije riječi prenosi službena internetska stranica HNK Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je karijeru počeo u Nizozemskoj, igrao je za ADO Den Haag, Excelsior Rotterdam i Sparta Rotterdam. Nakon toga Damjan je otišao u redove Spartaka iz Trnave, a sezonu 2010./2011. trenirao je u redovima hrvatskog drugoligaša Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedili su nastupi za Monzu i Cesenu da bi zatim potpisao za Bolognu. Đoković je zatim odmah otišao na posudbu Cluj, te Livorno. U sezoni 2015./2016. potpisao je za Gazélec Ajaccio da bi iduće sezone potpisao za Greuther Fürth.

"Igrao sam za puno momčadi, vjerujem i nadam se da ću u Rijeci ostati duže i ostaviti dublji trag", zaključio je Damjan Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo