NA SVJETLO DANA IZAŠLA SKANDALOZNA SITUACIJA: / 'Naša djeca bila su uplašena, svašta se događalo'

Image
Image

Nisu se još smirile strasti zbog Vardyjeva sramotnog ponašanja u susretu 34. kola Premier lige između vodećeg Leicester Cityja i West Hama (3-3), a sad prijeti izbijanje pravog skandala.

19.4.2016.
13:07
VOYO logo

Najbolji strijelac Premiershipa u 56. minuti dobio je drugi žuti zbog simuliranja, zbog čega je ljutito uperio prst u suca Jonathana Mossa te mu poručio “je*i se pi*ko”. I dok čeka kaznu zbog nesportskog ponašanja, koja bi mogla biti i dulja od jedne utakmice koliko je uobičajena suspenzija za crveni karton, na svjetlo dana je izašla situacija s tribina King Power stadiona zbog koje je Leicester pokrenuo i istragu. Englezi pišu kako su na stadionu Leicestera verbalno napadnuti čelnici West Hama, koji su prije kraja utakmice morali napustiti stadion.

Image
ENGLESKI NOGOMETNI SAVEZ: /

'Jamie Vardy optužen je za nesportsko ponašanje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo se osjećali sigurno'

''Otišli smo prije završetka susreta jer se nismo osjećali sigurno i tako nismo zapljeskali našim nogometašima nakon susreta. Za vrijeme utakmice svašta se događalo, vladala je neprijateljska atmosfera. Vrijeđali su nas i gađali nepoznatim predmetima. O svemu smo obavijestili vodeće ljude Leicestera i kazali su nam da će cijeli ovaj slučaj biti istražen. S nama su na tribinama bila i naša djeca, a sve je kulminiralo kad je za nas dosuđen penal. Djeca su se uplašila nakon što su nas brutalno počeli vrijeđati. Pa sudac je taj koji donosi odluke, ne mi. Da se naši navijači tako ponašaju, ne bi više ušli na stadion", rekao je čelnik West Hama David Sullivan, piše britanski tabloid Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo