NA SKUPŠTINI HNS-A RASPRAVLJALO SE O GORUĆOJ TEMI: / 'Split? Uvijek smo željeli igrati tamo, ali...'

Image
Foto: HNS

U Zagrebu je održana redovna skupština Hrvatskog nogometnog saveza

20.12.2018.
14:27
HNS
VOYO logo

Danas je u zagrebačkom Westinu održana redovna godišnja skupština Hrvatskog nogometnog saveza. Poslije iste održana je konferencija za novinare, a riječ je imao predsjednik HNS-a, Davor Šuker.

"Split? Mi smo u povijesti, na početku mog prvog mandata igrali u Splitu. Uvijek smo željeli igrati tamo, a vidjeli smo koliko građani Splita i cijele Dalmacije žele Hrvatsku u Splitu. I to je meni misao vodilja u svim razmišljanjima oko domaćinstva, ali nemojmo odmah kretati s ultimatumima", rekao je predsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član skupštine Stipe Doljanin također je komentirao šanse da se reprezentacija vrati na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi moramo napraviti sve kako bi Hrvatska, naša nogometna svetinja, što prije došla u Split. Nitko nema pravo uvjetovati dolazak vatrenih u Split. Očekivao sam reakciju Izvršnog odbora i vas predsjedniče Šuker, ali ju nisam vidio. Da, u Dalmaciji su bile U-17 i U-19 reprezentacije, a vjerujte sada pušu neki novi vjetrovi. I moramo sve napraviti kako bi reprezentacija zaigrala na Poljudu, bio bi to krasan događaj", rekao je.

'Čvrsto vjerujem kako će Hrvatska 2019. zaigrati u Splitu'

"Mi smo već izabrali kako ćemo Azerbajdžan ugostiti u Zagrebu, dok još nismo odlučili gdje će se igrati kvalifikacijske utakmice protiv Slovačke, Mađarske i Walesa. Nitko u Izvršnom odboru nema ništa protiv toga, tako da čvrsto vjerujem kako će Hrvatska 2019. godine zaigrati u Splitu", dodao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica Odjela financija i računovodstva Ružica Bajrić predstavila je financijski plan HNS-a za 2019. godinu: planirani su prihodi u iznosu od 151 milijun kuna, a rashodi u iznosu 162,7 milijun kuna. Planirani će se manjak pokriti iz salda fonda, odnosno viška prihoda iz poslovanja prethodnih godina, stoji na stranicama HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo