POZNATO IME

NA RUJEVICU STIŽE VELIKO POJAČANJE: Rijeka dovodi nesuđenog Vatrenog koji je igrao na dva zadnja Svjetska prvenstva

Dolazi na posudbu do kraja sezone iz engleskog drugoligaša Norwicha. Rijeka neće imati mogućnost otkupa njegovog ugovora

Dvadesetosmogodišnji švicarski reprezentativac Josip Drmić uskoro će postati novi napadač hrvatskog prvoligaša Rijeke, javlja Novi list.

ŠTO SE TO DOGAĐA U HRVATSKOM NOGOMETU? Kaos nakon utakmice na Rujevici, Mišković sipao optužbe, Bruno Marić podivljao na suce, HNS šuti…

Drmić će na Rujevicu stići na posudbu do kraja sezone iz engleskog drugoligaša Norwicha. Rijeka neće imati mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Josip DrmićFoto: Profimedia

Hrvat iz Viteza

Drmić je igrač s velikim međunarodnim iskustvom. U Norwich je stigao 2019. godine, a prije toga je bio član njemačkih klubova Borussije Mönchengladbach, HSV-a, Bayer Leverkusena i Nurnberga, a karijeru je počeo u švicarskom Zurichu.

Reprezentativac Švicarske je od 2012. ido sada je u dresu reprezentacije nastupio 35 puta i postigao 10 golova. On je Hrvat podrijetlom iz Viteza u Srednjoj Bosni, ali je rođen u Švicarskoj, u gradu Lachenu. Prije nastupa za Švicarsku ga se spominjalo u kontekstu igranja za Vatrene, ali on je priznao da ga nisu konatktirali iz našeg Saveza.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr