NA PUTU PREMA RUSIJI: / Subašić i Vrsaljko puni dojmova nakon novog slavlja

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Igra hrvatske nogometne reprezentacije u ogledu protiv Finske svakako nije bila na najvišoj mogućoj razini, no Vatreni se iz Tamperea vraćaju s plijenom po koji su i došli.

9.10.2016.
22:26
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Hrvatska sada predvodi skupinu I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo kojem će 2018. godine domaćin biti Rusija sa sedam bodova iz tri ogleda. Otvaranje protiv Turske na praznom Maksimiru donijelo je Hrvatskoj bod koji je u četvrtak uvećan sa tri iz Skadra i ogleda protiv Kosova, a sada sve izgleda još i bolje.

Image
OSLABLJENA HRVATSKA DOŠLA DO NOVIH BODOVA: /

Vatreni slavili protiv Finske, na prvom su mjestu skupine!

Image
OSLABLJENA HRVATSKA DOŠLA DO NOVIH BODOVA: /

Vatreni slavili protiv Finske, na prvom su mjestu skupine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako treba naglasiti da je protiv Kosova istrčala momčad lišena pomoći Luke Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena i Marka Pjace te da je taj popis proširen i nemogućnošću korištenja Vedrana Ćorluke u Finskoj. Sve to sigurno je utjecalo na izvedbu Hrvatske koju je za službene internetske stranice Hrvatskog nogometnog saveza prokomentirao vratar Danijel Subašić:

"Nismo briljirali, ali najbitnija su tri boda - samo će se oni pamtiti - kao i da nitko nije ozlijeđen. Nije lako upisati dvije gostujuće pobjede. Idemo dalje, naš je cilj plasman u Rusiju. Nedostajalo nam je dosta igrača, ali oni koji su ih zamijenili potvrdili su da se na njih može računati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tragu njegovih misli bio je i Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvarili smo ono po što smo došli. Bilo je jako teško, pri čemu smo bili bolji u prvom poluvremenu, a malo pali u drugom, no na kraju su najvažnija tri boda. Mnogo mi znači što igram u reprezentaciji s obzirom da u klubu imam manju minutažu, ali svaki se puta podredim momčadi. Momčad je ta koja izbacuje pojedince, a naposljetku je uvijek ključan rezultat. Zasad sve kontroliramo u skupini i nadam se da ćemo nastaviti pobjeđivati te otići tamo gdje nam je i mjesto, na Svjetsko prvenstvo", poručio je igrač madridskog Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo