Prilika za bivšeg Vatrenog

NA POMOLU TRANSFER KOJI ĆE ODJEKNUTI REGIJOM: Sarajevo kontaktiralo Anasa Sharbinija, njegov otac sve otkrio

Bosanskohercegovački portal SportSport.ba piše kako je FK Sarajevo kontaktirao bivšeg hrvatskog reprezentativca Anasa Sharbinija, nogometaša Rijeke koji je dobar dio sezone (od veljače ove godine) odigrao na posudbi  u Osmanlisporu.

Sharbini se najvjerojatnije neće vraćati u Rijeku. Ponuda na stolu ima, jedna od zanimljivijih je ona FK Sarajeva. Klub sa stadiona ‘Asima Ferhatovića Hase‘ odlučio je kontaktirati nogometaša koji je svoju još jednu riječku epizodu okončao na ružan način. Naime, na zub ga je ponovno uzela riječka Armada poslavši mu poruku “da su mu kocka i cuga važniji od kluba”. Nije tajna da ga dobar dio Armade, posebno sama jezgra grupe i neki stariji članovi, ne vole zato što je svojedobno riječki dres zamijenio onim rivalskim hajdučkim. Međutim, sad je to iza njega, otvara mu se potencijalno lijepa priča.

Anas Sharbini, Rijeka - Dinamo
Anas Sharbini zabija DinamuFoto: Nel Pavletić/PIXSELL

‘Nije nemoguće da Anas dođe’

“Postoje kontakti sa nekoliko klubova, a jedan od njih je i FK Sarajevo. Radi se o velikom i sređenom klubu sa velikim ambicijama i nije nemoguće da Anas dođe, ali treba pričekati još malo”, kazao je Jamal, Anasov otac i menadžer.

SportSport.ba dodaje i kako bi Sharbini definitivno predstavljao pojačanje za momčad sa Koševa, budući da se radi o bivšem hrvatskom reprezentativcu koji je pored Osmanlispora još igrao za Rijeku, Hajduk i Ittihad iz Saudijske Arabije.

Povratak na Net.hr