NA POMOLU JEDNA OD NAJVEĆIH IZDAJA U POVIJESTI ŠPANJOLSKOG NOGOMETA: / 'Dobrodošao je u Barcelonu'

Image
Foto: AFP, JOSE JORDAN

Nogometaš Barcelone Jordi Alba kazao je kako je zvijezda Real Madrida Isco (24) dobrodošla u njihov klub, prenosi ugledni američki ESPN.

23.2.2017.
21:12
AFP, JOSE JORDAN
VOYO logo

Nogometaš Román Alarcón Suárez poznatiji kao Isco posljednjih je dana u središtu pozornosti španjolskih i svjetskih medija nakon što je otkriveno da nezadovoljan minutažom želi napustiti Real Madrid, a uz to ofenzivnom veznjaku Los Blancosa ovog ljeta istječe ugovor.

Prije tri godine iz Malage stigao za 30 milijuna eura

Ništa tu ne bi bilo posebno zanimljivo da se u Mundo Deportivu nije pojavila priča kako je najveći Realov rival Barcelona jedan od klubova koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima. Riječ je o veznjaku koji je prije tri i pol godine u transferu vrijednom 30 milijuna eura stigao iz Malage u Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Mediji su u to vrijeme pisali da je Isco fan Barcelone, a ostvarili li transfer iz snova posta bi 13. nogometaš u povijesti koji je bijeli dres zamijenio plavo-crvenim. Ako Isco prijeđe u Barcelonu, bit će to jedna od najvećih izdaja u španjolskom nogometu.

Nasljednik Inieste

Uz to, postat će prvi igrač nakon 20 godina i Luisa Enriquea koji je izravno sa Santiago Bernabeua otišao na Camp Nou. Nema sumnje, navijači Reala poludjeli bi na Isca. Madrid i čitava Kastilja zapalili bi se poput borove šume za vrijeme paklenih ljetnih vrućina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava "katalonskog giganta" htjela bi potpisati Isca jer se radi o iznimno kvalitetnom nogometašu koji bi pojačao Barcelonu i konkurenciju u njoj, a on je idealni nasljednik za klupsku legendu Andresa Iniestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobrodošao je, kao i svi dobri igrači. Znam ga još dok sam igrao u Valenciji i jako ga cijenim. Znam da je dobar, ali o transferu u Barcelonu više će reći vrijeme", poručio je Barcelonin nogometaš Jordi Alba.

Katalonski Sport piše kako je Realov predsjednik Florentino Perez poludio na Isca jer je uvjeren kako ga Barcelona nagovara da ne produži ugovor s Madriđanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo