NA POGON HRVATSKOG NAPADAČA: / Ante Budimir zabio dva gola za slavlje svoje momčadi u Seriji A

Image
Foto: AFP

U prvom susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva Crotone je na gostovanju pobijedio Bolognu 3-2, a junak u gostujućoj pobjedi bio je hrvatski napadač Ante Budimir koji je postigao dva gola.

4.11.2017.
20:13
AFP
VOYO logo

Bivši igrač zaprešićkog Intera i Lokomotive u prošlom kolu je u pobjedi protiv Fiorentine (2-1) zabio svoj prvi gol za Crotone, a večeras je s dva gola bio tvorac velike pobjede protiv Bologne.

Domaćin je stigao do vodstva u 38. minuti golom Simone Verdija, no četiri minute kasnije Budimir je izjednačio. Marcello Trotta je pucao, Angelo da Costa obranio, a Budimir pospremio odbijanac. U posljednjim trenucima prvog dijela Verdi je vratio Bolognu u novu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u nastavku susreta gosti su okrenuli rezultat. Trotta je izjednačio u 68. minuti iz kaznenog udarca, a samo dvije minute kasnije Budimir je zabio svoj drugi gol na utakmici krasnim udarcem s vrha kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je nosio dres Intera i Lokomotive, Budimir je 2014. preselio u St Pauli, a 2015. je posuđen Crotoneu. Već iduće sezone je završio u Sampdoriji, u kojoj se baš i nije naigrao, upisao je samo 12 nastupa. Ovoga ljeta se vratio u Crotone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Crotone je ovo bila tek treća pobjeda ove sezone, ali i druga u nizu nakon slavlja protiv Fiorentine u prošlom kolu. Crotone se sada nalazi na 14. mjestu sa 12 bodova, dok je Bologna na 12. poziciji s dva boda više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo