NA POGON DYBALE I VATRENOG ASA: / Juventus okrenuo 0-2, Mandžukić izborio penal i asistirao

Image
Foto: AFP

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić izborio je jedanaesterac i asistirao za jedan pogodak u 4-2 (2-2) pobjedi talijanskog prvaka Juventusa na gostovanju kod Genoe u susretu 2.

26.8.2017.
20:35
AFP
VOYO logo

Domaći sastav, kojega vodi hrvatski trener Ivan Jurić, sjajno je krenuo u susret i nakon samo sedam minuta imao prednost od 2-0. U 1. minuti Genoa je sretno povela nakon što je lopta pogodila Juventusova veznjaka Pjanića u koljeno i završila u mreži, da bi u 7. minuti Galabinov iskoristio jedanaesterac za vodstvo domaćih od 2-0. Taj je kazneni udarac dosuđen nakon pregleda snimke jer glavni sudac Banti nije vidio prekršaj Ruganija na Galabinovu.

Image
DOBAR SU PAR: /

Mandžukić i video-tehnologija vratili Juventus u igru

Image
DOBAR SU PAR: /

Mandžukić i video-tehnologija vratili Juventus u igru

Ipak, Juventus se vratio već do kraja prvog poluvremena s dva gola Dybale. Argentinac je u 14. smanjio na 2-1 na asistenciju Pjanića, a potom u četvrtoj minuti nadoknade iskoristio udarac s bijele točke za 2-2. I taj je kazneni udarac dosuđen pregledom snimke kada se Banti uvjerio kako je udarac Mandžukića iz peterca pogodio u ruku Lazovića i spriječio prolazak lopte ka golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuni preokret dogodio se u 62. minuti kada je Mandžukić lijepo uposlio Cuadrada, a Kolumbijac se spretno snašao u kaznenom prostoru domaćih i zatresao mrežu. Konačni rezultat svojim trećim golom postavio je Dybala u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je odigrao svih 90 minuta za Juventus koji je na vrhu ljestvice s maksimalnih šest bodova, dok je Genoa ostala na jednom osvojenom bodu.

U drugom susretu 2.. kola koji se igrao istovremeno Bologna je kao gost svladala novaka u ligi Benevento pogotkom Donsaha u 55. minuti. Bruno Petković je pobjedu Bologne ispratio s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo