DALI MU DVA DANA

MUKE HRVATSKOG NAPADAČA KOJI ŽELI U MILAN: Fiorentina izašla ususret Kaliniću, ali uz jasnu poruku

Trener Fiorentininih nogometaša Stefano Pioli tvrdi da ne postoji nikakva zavjera vezana uz mogućnost odlaska Nikole Kalinića iz kluba, što je nešto o čemu se već dulje vrijeme piše, a i klub je sasvim jasan u svojim stavovima na tu temu.

Fiorentina je Kaliniću dala dodatna dva dana da riješi obiteljsku situaciju te se njegov povratak u klub očekuje u srijedu. Napadač hrvatske nogometne reprezentacije bio je žrtva provalnika koji su iskoristili trenutak prošlog petka i u pljački njegova stana otuđili mu novac i vrijednosti u iznosu koji premašuje pola milijuna kuna.

NIKOLI KALINIĆU USRED DANA UPALI U STAN I OPLJAČKALI GA: Nogometni reprezentativac olakšan za pola milijuna kuna!

Istovremeno je Kalinić taj koji bi volio promijeniti nogometnu sredinu i koji se često spominje u kontekstu Milana, talijanskog velikana koji je vrlo aktivan u ovom prijelaznom roku.

Iz kluba pritom, baš zbog navedenog, napominju kako žele razjasniti, uvažavajući aktualnu situaciju zbog koje mu daju dodatnih 48 sati za rješavanje, da će ‘učiniti sve potrebno kako bi zaštitili interese kluba i momčadi’.

Sada se na Kalinićev izostanak osvrnuo i Pioli koji, prenosi Football Italia, kaže:

“Kalinićevo odsustvo? U ovome trenutku nije slučajno da ga nema. Dopušten mu je izostanak zbog obiteljskih razloga te se nadam da će se sve brzo riješiti.”

Sasvim je jasno da Pioli računa na Kalinićev povratak što je bilo vidljivo i iz njegovih prijašnjih očitovanja na situaciju. On se nada kompetitivnoj momčadi, a ona uključuje i hrvatskog strijelca.

Povratak na Net.hr