'MRZIM JUVE OD KAD SAM ROĐEN JER IMA POMOĆ SUDACA': / Zvijezda Rome uzburkala duhove u Italiji

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

Jedan od najboljih nogometaša Rome Radja Nainggolan je u razgovoru iz automobila s navijačima, kazao kako mrzi Juventus i kako 'Stara dama' ima pomoć sudaca.

9.2.2017.
22:11
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Njegove riječi odjeknule su Italijom i pokrenule polemiku, a video njegovog razgovora s navijačima objavila je talijanska Corrieredellosport.

Nije želio ni čuti za izdaju

Reprezentativac Belgije je tijekom ljeta bio razočaran kada je sjajni bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić otišao put Torina. Juve je uz Pjanića htio i Nainggolana, ali on nije želio ni čuti za izdaju. Jako je zamjerio Pjaniću što je napustio klub, što je ostavio Romu i otišao u redove mrskog rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Juve mrzim zato što uvijek pobjeđuje zahvaljujući nekom penalu, slobodnom udarcu'

"Ne želim otići iz Rome. Tu sam i san mi je osvojiti Scudetto s Romom. Ja sam protiv Juventusa od kada sam rođen. Mrzim Juventus. Kada sam igrao za Cagliari, uvijek sam posebno trenirao za Juventus kako bih ga pobijedio. A Juve mrzim zato što uvijek pobjeđuje zahvaljujući nekom penalu, slobodnom udarcu... Došao sam u Romu kako bih ih pobijedio jer Juventus uvijek ima pomoć sudaca. Ako ne osvojimo naslov prvaka, osvojit ćemo Kup Italije", zaključio je Nainggolan čije riječi prenosi turski Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nainggolan je ove sezone odigrao 32 utakmice za Romu u svim natjecanjima i zabio osam golova, uz dvije asistencije za pogodak. Roma je trenutačno druga u Serie A i ima sedam bodova manje od prvaka Italije.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo