Može li Luka Modrić nakon debakla ostvariti svoj san?

Poznati katalonski dnevnik raspisao se prije četvrtfinala Lige prvaka o 'hrvatskom Cruyffu', Luki Modriću kojeg sve češće spominju kao moguću akviziciju moćne Guardioline Barcelone.

6.4.2011.
9:53
VOYO logo

Po tko zna koji put Luka Modrić našao se u centru pažnje katalonskih medija.

Katalonci su se nadali da bi Luka mogao zagorčati život Realu u četvrtfinalu Lige prvaka, pa je ugledni sportski list El Mundo Deportivo posvetio cijeli tekst glavnom kreatoru Tottenhama i udarnoj igli hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar spomenutog lista navodi da mogućnost Modrićevog preseljenja u glavni katalonski grad nije nerealna opcija, a sve uvelike ovisi o njegovim nastupima u četvrtfinalnim utakmicama Lige prvaka koje Tottenham igra protiv Barçinog omraženog rivala iz Madrida.

http://video.rutube.ru/a5e3bbc391c1aca2446102e36347cb3cPotop Tottenhama u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentator El Mundo Deportiva se prisjetio Lukinog prelaska iz Dinama u Tottenham te napominje kako je Barcelona već tada bila u igri za hrvatskim Cruyffom, kako ga od milja već dulje vrijeme nazivaju na Pirinejima.

Barçin sportski direktor Txiki Begiristain nekoliko je puta najavljivao dolazak na Maksimir kako bi pogledao omalenog Hrvata, no predsjednik sjevernolondonskog kluba Daniel Levy bio je brži i iskeširao nevjerojatnih 21 milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje navodi kako je Luka nekoliko puta bio na odmoru u Barceloni, kako prema gradu i klubu gaji velike simpatije, te da bi mu bila velika želja jednoga dan u Barçinom dresu izaći na velebni Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj komentator španjolskog lista navodi da za 25-godišnjeg Zadranina postoji interes najjačih talijanskih i španjolskih klubova, a zaključuje rečenicom: "On je Barçin Hrvat."

Vezani članci:

arti-201104051007006 arti-201104040434006 arti-201104020235006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo