NAKLON DO PODA

MOŽDA JE UMIŠLJEN I BAHAT, ALI… Ronaldo se još jednom istaknuo potezom za svaku pohvalu

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo nije bio prvo ime u pobjedi Portugala protiv Farskih Otoka, ali status najveće zvijezde mu nitko nije mogao oduzeti.

U petak je Ronaldo s četiri gola potopio Andoru (6-0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a tri dana kasnije su europski prvaci istim rezultatom sredili i Farske Otoke. Ovaj put je hat-trick upisao Andre Silva, a Ronaldo je bio strijelac ‘samo’ jednom.

Oduševio i na Euru

No, kad već nije nemilice napunio mrežu nedoraslog suparnika, Ronaldo je oduševio odnosom prema navijačima. Točnije, prema jednom navijaču koji je uoči početka drugog poluvremena utrčao na travnjak s mobitelom u rukama i zamolio zvijezdu Real Madrida za selfie. Pristojni Ronaldo je udovoljio želji nepoznatog mladića koji je veselo odskakutao natrag prema tribini.


Nije ovo prvi put da smo vidjeli takvu scenu. Uoči polufinala ovogodišnjeg Eura između Portugala i Walesa, skupljač lopti je zamolio Ronalda za zajedničku fotografiju, a trostruki osvajač Zlatne lopte nije pravio nikakve probleme. Štoviše, pozvao je dječaka i da pozira na fotografiji s cijelom reprezentacijom.

SKUPLJAČ LOPTI UKRAO ŠOU: Možete ga mrziti, ali Ronaldo je opet napravio potez za naklon do poda

Povratak na Net.hr