Ostala mu je samo nada: 'Razočaran sam samim sobom'

Davis Moyes, menadžer Manchester Uniteda, priznao je kako u svojoj prvoj sezoni na čelu struke velikana s Old Trafforda nije ispunio vlastita očekivanja.

26.3.2014.
8:32
VOYO logo

Manchester Unted je odavno ispao iz utrke za naslov prvaka Engleske kojeg je prošle sezone osvojio pod vodstvom Alexa Fergusona, a gotovo sigurno neće igrati niti u Ligi prvaka iduće sezone.

"Stigao sam u Manchester United s velikim osobnim očekivanjima, jer sam došao u pobjednički klub. Ja imam pobjednički mentalitet, ali sam razočaran samim sobom jer ga nisam uspio realizirati u ovoj sezoni. Naravno, nije u pitanju da se nisam trudio ili da nisam dovoljno želio", izjavio je Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek uvijek mora sagledati što je napravio, krenuti dalje i analizirati je li možda mogao nešto i bolje učiniti. Nismo igrali ove sezone dovoljno dobro na regularnoj bazi onako kako sam priželjkivao i moramo pronaći taj kontinuitet koji nam treba. Važno je dobivati utakmice, velike i one ne tako velike. Mi želimo pobjeđivati i momčadi s vrha ljestvice i one iz donjeg doma", zaključio je škotski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike