VELIKA POGREŠKA SJAJNOG FRANCUZA / 'Ne znam što ga je nagnulo na to'

Bivši trener Nike Kranjčara u Queens Park Rangersu Harry Redknapp javno je kazao kako je francuski napadač Loïc Rémy pogriješio što je 2014. godine potpisao za Chelsea.

10.4.2015.
18:06
VOYO logo

Odlični francuski napadač Loïc Rémy je u ljeto 2014. godine došao u Chelsea kao veliki potencijal kojeg je Jose Mourinho htio vidjeti u svojoj momčadi. No, ove sezone se i nije baš istaknuo, unatoč statistici od 7 golova u 26 odigranih susreta u svim natjecanjima (u većini utakmica je ušao s klupe), što i nije tako loše, ako se uzme u obzir minute koje su mu dane na raspolaganje za dokazivanje.

No, kako je Mourinhova prva napadačka opcija sjajni Diego Costa, Rémy se našao u sporednoj ulozi, unatoč svom velikom potencijalu koji ga krasi. Njegov bivši trener u Queens Park Rangersu Harry Redknapp, klubu za koji igra Niko Kranjčar, bez dlake na jeziku je iznio svoje mišljenje o njegovom transferu u slavni londonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam telefonski poziv dan prije završetka prijelaznog roka, i kazao mi je kako je ipak izabrao Chelsea. Arsenal ga je također htio, i u toj borbi između Arsenala i Chelsea on je izabrao Chelsea", kazao je Redknapp za The Telegraph, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, bio sam iznenađen njegovom odlukom. Mislio sam kako će se na kraju odlučiti za Arsenal. Iz razloga, što bi u Arsenalu više igrao nego što je slučaj u Chelseau. Odmah sam pomislio 'On neće igrati kod Jose Mourinha'.

I ne igra. Mourinho ga jednostavno ove sezone ne vidi u ulozi igrača koji može puno toga donijeti bivšem prvaku Europe. Stoga, njegov talent trune na klupi za rezervne igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta, velika šteta za takvog rasnog napadača i golgetera. Zaista ne znam što ga je nagnulo na to da prihvati ulogu drugog napadača u momčadi", jasan je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo