MOURINHO U LOVU NA LJEVAKE: / Perišić mu više nije na radaru, ali zato jesu ova četvorica

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS
Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho predao je klupskim čelnicima popis četvorice ljevonogih igrača koje bi sljedeće ljeto volio vidjeti na Old Traffordu.

28.11.2017.
19:43
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Manchester Evening News piše da je Mourinho nezadovoljan jer u momčadi nema prirodnih ljevonogih igrača po svome ukusu. Zato u posljednje vrijeme na lijevom boku igra Ashley Young koji je dešnjak, dok lijevo krilo pokrivaju Anthony Martial i Marcus Rashford, također prirodni dešnjaci.

Novi pokušaj lova na Griezmanna

Ljetos je Mourinho na lijevo krilo silno želio dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, ali se United nije uspio dogovoriti oko cijene s Interom. Perišić, kako se čini, više nije na Mourinhovom radaru, ali zato jesu nova četvorica nogometaša, svi redom prirodni ljevaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester Evening News tvrdi da portugalski stručnjak želi Antoinea Griezmanna kojeg je i ljetos pokušao dovesti. No, nakon što je Atletico Madridu potvrđena zabrana dovođenja novih igrača, Francuz je odlučio ostati u klubu. Mourinho je spreman za novi pokušaj sljedeće godine, ali mogao bi tada imati konkurenciju u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća je navodna meta Gareth Bale koji se gotovo stalno spominje kao želja Uniteda. S obzirom da je zbog brojnih ozljeda pomalo pao u drugi plan u Real Madridu, nije isključeno da će ga Kraljevski klub iduće godine doista staviti na prodaju.

Özil kao realna opcija

Mourinho je na popis navodno stavio i Mesuta Özila koji se ne čini nerealnom opcijom budući da mu iduće ljeto istječe ugovor s Arsenalom. Ovaj je dvojac već uspješno surađivao u Realu, a nije isključeno da ćemo ih zajedno gledati i na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na kraju, Mourinho želi Dannyja Rosea iz Tottenhama, on bi trebao biti rješenje za problematični lijevi bok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo