Mourinho se smijao tek nakon kiksa Barcelone!

Realovci su u utorak navečer gledali Barcelonu, koja je na svom Camp Nou odigrala samo 2:2 protiv Milana.

14.9.2011.
12:00
VOYO logo

Mourinho je sa svojim stožerom u hotelu gledao utakmicu Barcelona - Milan i nakon izjednačujućeg pogotka Milana u 90. minuti vidno raspoložen izašao ispred hotela. Ondje je 15-tak minuta zabavljao okupljene klupske djelatnike te su nakon toga pošli na počinak.

Inače, nakon grandioznog dočeka na Plesu i odlaska u hotel, pred novinarima u Maksimiru su se pojavili pomoćni trener Aitor Karanka i veznjak Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vodit ću momčad s klupe, a 'Mister' će biti u hotelu, sve će biti kao i protiv Barcelone", rekao je Mourinhov pomoćnik.

Gdje bi Mourinho sjedio ako dođe na stadion? "Negdje u svečanoj loži...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=d8qx1VtyIXTtGQgg
szólj hozzá: B0-1M

Na upit što zna o Dinamu, Karanka je rekao: "Dinamo je za nas nepoznanica. Znamo da Zagrepčani nisu dugo igrali u Ligi prvaka i s mnogo emocija čekaju ovu utakmicu, znamo da je publika ovdje vatrena", bio je oprezan Karanka, a Xabi Alonso je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došli smo u Zagreb s respektom. Dinamo ima dosta dobrih igrača i morat ćemo nametnuti kontrolu igre, jer bi se u suprotnom stvari na terenu mogle zakomplicirati".

Biste li radije osvojili španjolsko prvenstvo, ili Ligu prvaka? "Najradije oboje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugo vremena igrate u crvenim dresovima, podsjeća li vas to na Liverpool? "Dugo sam bio u Liverpoolu, bili su to prekrasni dani. Nadam se da će nam crveni dresovi donijeti sreću".

Zašto ste nakon osvajanja Lige prvaka otišli iz najvećeg kluba na svijetu i došli u Madrid? "Život nosi svoja razdoblja Bilo mi je sjajno u Liverpoolu, sad uživam u Madridu!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih trenera današnjice, José Mourinho, pridružio se velikom broju poznatih sportaša koji su ambasadori INA Sportskih igara mladih. Prilikom svog posjeta Zagrebu, Mourinho je dao potporu Sportskim igrama mladih te će kao njihov ambasador pomoći u širenju ove najveće sportsko amaterske manifestacije u Europi te promicati zdrav način života kroz sport i zabavu.

Podrška u daljem razvoju Igara dana je povodom velike završnice, Svečanog zatvaranja koje će se održati u četvrtak 15. rujna u Areni Zagreb s početkom programa u 17 sati. Uz pregršt zabave u popularnom sportu Igara, graničaru znanje će odmjeriti uspješni sportaši protiv naših novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić zajedno sa Zdravkom Mamićem, Krunom Jurčićem, Sammirom te Ivanom Kelavom pokušati pobijediti ekipu novinara za koju će igrati Hloverka Novak-Srzić, Lana Banely, Filip Brkić, Tomislav Jelinčić i drugi...

U zabavnom dijelu programa nastupit će grupa Feminem i Antonija Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109130601006 arti-201109130424006 arti-201109130072006 arti-201109130970006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo